Selam
Forum'un %75 inde Pc ve İnternet Vardır
Ve Pc 'de Yardımcı Olacak Programlar Ve Taktikleri Paylaşmak İsterim
Size "TeamViever" Programını Tanıtmak istedim Çünki 1 Pc den 2.pc yi Kontrol Etme İmkanı Verıyor Tabiki de 2.pc nın ıznı ıle...
ilk önce link verem:
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=teamviewer&lid=6125Programı kullanabılmenız ıcın Resımle Yardımcı Olmak İstedim Ama Nedense sayfaya Resim koyamadım
neyse kurulum ve kullanıma gecelım ;
ilk önce Verdıgım lınk den ındırelım
indirdikden Sonra Kurulum Aşamalarına Gelelım 1 cı aşama;
önunuze 2 tane sık gelıyor 1.cisi INSTALL 2.cisi Run 1.ci sık yanı ınsstal'ı secelım ve next dıyelım.
2.asama;
önünüze bi kutucuk gelecek Ama önemsemeyın o Programı yapanların Kullanım Kuralları İşaretleyip next diyelim
3.asama;
buseferde önunuze 2 tane şık gelecek Genellikle 1. yanı [Normal installatıon(default)] secenegı ısaretlı olur ama siz 2.ci şık yani (Start
automatically with windows) seceneğini işaretleyin ve alttakı 2 tane boş yerler var oraları ellemeden dırek next deyın ve yuklenır sonrada Fnısh'ı tıklayın.
ve Kullanıma Geldik
Pc sıne Gireceginiz Kişidede Bu Program kurulu Ve acık olması gerekır
Programı kurduktan sonra Saten Program Kendılıgınden acılır acılmazsa masaustune gelen mavı sımgeyı acabılrsınız
Programda Sol tarafta ID ve altında PASSWORD yazar o sizin pc nıze gırecek kısıye gereken Bilgiler
Sag tarafta ise ID yazar O'da Sizin Gireceginiz Pc nin Bilgisini Yazcaksınız
ve pc'sine gireceginiz arkadaşınız size msn yoluyla yada baska bir şekilde o bilgileri size gondermesı lazım sızın Karşı Taraftakı Pc ye girebilmesi icin
ARkadasınızdan Id ısteyın ve verdıgınde o ID yı sag taraftakı ID yazan yere yazın sonra Altta Connect to Partner Kutusuna tıklayın Ve Sonra sizden Password
isteyecek Siz arkadasınızdan o Passwordu isteyin oraya yazın ve alkltakı kutucuga tıklayın Ve ekranın yarısını kaplıyacak sekılde bir pencere gelır bılınkı karsı tarafa baglandınız ve yapacagınız ıslemlerı yapın o pencereyı de kapattıgınız anda baglantı kopar